Selecteer een pagina

Over LBS

LBS wil elk project slim aanpakken. Door met creatieve en praktische oplossingen te komen op het gebied van signing en branding pakken we jouw huisstijl grondig beet. Binnen bereik en budget.

Klanten geven een 8,2

 

Klantonderzoek

 

Wij willen dat je tevreden bent over onze service en producten. Medio 2017 deden we onderzoek naar de ervaringen van onze klanten met LBS. Wij ontvingen als gemiddeld rapportcijfer een 8,2.

We vragen onze klanten regelmatig om feedback. De feedback gebruiken we om onze service en producten verder te verbeteren. Wil jij je mening geven over LBS? Vul ons klantonderzoek hier in.

Onze aanpak is SMART:

 

S:

Samenwerken

Wij zien onszelf als onderdeel van het team, waarbij jij de belangrijkste teamspeler bent. LBS heeft de kennis en specialisten in huis om jouw project tot een succes te maken.

M:

Meedenken

Elke project start met een idee. Een idee dat ongetwijfeld meer vragen oproept dan dat het antwoorden geeft. Wat wil jij bereiken? Wij denken met je mee. Zo vinden wij samen met jou de ideale oplossing.

A:

Ambitieus

Streven naar een goed resultaat. Wij zijn doorzetters. En geven niet snel op. We zijn er op gefocust jouw plan te realiseren en gaan graag die uitdaging aan. Samen werken we jouw creatieve idee uit.

R:

Realistisch

Creatieve oplossingen zijn prachtig, maar ze moeten wel realistisch zijn. Bij LBS hebben wij een praktische insteek. We snappen de markt en weten heel goed dat elke geïnvesteerde euro ook terugverdiend moet worden.

T:

Tijd

Maak kennis met de flexibiliteit van LBS. Wij houden van duidelijkheid, open communicatie en korte lijnen. Geen dagen wachten op een antwoord of een aanpassing, maar een snelle reactie zodat jij ook door kan gaan. Met minimale overlast leveren wij een project af binnen de afgesproken tijd.

Waarom LBS?

“ Mijn doel met LBS is om ieder project op een unieke en persoonlijke wijze aan te pakken. Met als gewenste situatie een meer dan tevreden opdrachtgever en een voor allen positief projectresultaat.

Een jarenlange relatie met een gezamenlijke gunfactor als uitgangspunt, is voor mij de sleutel om succesvol te kunnen samenwerken.

De pragmatische vorm van aanpak, combinaties met specialisten en een breed scala aan activiteiten, maakt dat LBS motiverend blijft voor opdrachtgever en het team.

De SMART kernwaarden zijn leidend in de werkwijze van LBS. Het is het kompas van de organisatie en aanpak.”

Daarom LBS. 

Danny Stam

LBS

Ook smart aan de slag?